МенторМейт се присъединява към каузата на Подкрепи.бг

Създаден на: 6.12.2022 г.
Време за прочитане: 1 минутa
МенторМейт се присъединява към каузата на Подкрепи.бг

МенторМейт предостави на Сдружение “Подкрепи БГ” трима свои софтуерни инженери, които се включиха в работата по изграждане и развитие на онлайн дарителската платформа на организацията.


Повече от две десетилетия МенторМейт помага на глобални организации да създават продукти и услуги, които правят света едно по-добро място. Стремежът да участва в осъществяването на значими софтуерни проекти насочи вниманието на МенторМейт към мисията на Сдружение "Подкрепи БГ".

“За МенторМейт винаги е било важно да прилагаме експертизата си в стойностни проекти. В Сдружение “Подкрепи БГ” видяхме съмишленици със страхотната идея да създадат платформа, помагаща на хора в нужда напълно безвъзмездно. Тяхната мисия се припокрива с нашата философия и решението да станем техни партньори, дойде съвсем естествено”, споделя Николай Любчев, Director of Marketing & Talent Acquisition в МенторМейт.

Прилагайки експертизата си в React, Node.js, Vue.js и др., тримата софтуерни специалисти от МенторМейт подпомагат изграждането на дарителската платформа на пълен работен ден. Компанията планира също да осъществява бъдещи инициативи в посока корпоративна социална отговорност (CSR) в партньорство със сдружението.

“МенторМейт активно провежда вътрешни благотворителни и дарителски кампании, с които подкрепяме множество дарителски организации в страната. Смея да твърдя, че екипът ни е изключително социално отговорен, и това партньорство ще ни даде възможността да надградим благотворителните си инициативи”, допълва Любчев.