Често задавани въпроси

До каква степен Подкрепи.бг помага за маркетинга на отделните кампании?
  Подкрепи.бг се грижи за видимостта на цялата платформа, а оттам, съответно и на всички кампании в нея. Отделно от това всяка от кампаниите минава през определени стъпки, като:
  • - Индивидуална публикация на кампанията Ви на всяка от страниците на Подкрепи.бг в социалните медии - Facebook, Instagram, LinkedIn при стартирането на кампанията и при всеки по-значителен напредък, който споделяте чрез рипортите за кампанията си. Здравните кампании ще публикуваме и в подходящи за целта Facebook групи.
  • - Предоставяне на кампанията Ви на вниманието на инфлуенсърите, с които работим - някой/и от тях може да я припознае и да реши да я и следи и споделя със своите аудитории по различни свои канали.
  • - Съдействие за медийни участия - когато някоя медия ни потърси с желание да отрази точно Вашата история, ще Ви свържем с тях и доколкото зависи от нас, ще Ви подкрепим да представите историята си по подходящия начин.
  • - Предоставяне на маркетинг гид (как да разкажем историята си, как да ни обърнат внимание медиите, кои Facebook групи са подходящи за разпространение на кампанията Ви и т.н.), който сме направили за организаторите на кампании, с цел да увеличат шансовете си за набирането на необходимите средства.
  • - Редакция от Маркетинг екипа ни и от Редакторския ни екип на съдържанието на историята Ви, която ще бъде поместена на индивидуалната страница на кампанията Ви в платформата.
Как Подкрепи.бг привлича нови потребители?
  Чрез постоянна активност по комуникационните ни канали (email, Facebook, Instagram, LinkedIn), работата с инфлуенсъри и медии.
Не намерихте информацията, която търсите?